Strawberry Cheese Pie

de dentistutza in Dulciuri, 2 Iun 2011 | 3556 vizualizari

 

S-a dat liber la capsuneeee....atunci Hop! si eu cu ceva racoritor si fara cuptor!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. biscuiti digestivi/graham
  • 100 gr. unt topit
  • 1 pachet (100 gr.) ciocolata cu lapte
  • 1 plic crema pt. tarte Dr. Oetker
  • 200 ml lapte rece
  • 400 gr. branza dulce
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 gr. capsune
  • 1 plic gelatina rosie
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strawberry Cheese Pie:

Biscuitii se maruntesc si se amesteca bine de tot cu untul topit si cu ciocolata topita la microunde. Se asterne foaie de copt pe o forma cu fund detasabil si se formeaza crusta prin presare. Se da la rece.

Pentru crema de branza se prepara plicul cu crema pt. tarte cu 200 ml lapte conform instructiunilor de pe plic si apoi se amesteca cu branza dulce ( eu am folosit Tworog de la Dr. Oetker cumparat in Carefour) si zaharul. Se niveleaza crema astfel obtinuta pe crusta de biscuiti.

Capsunile spalate si scurse se taie si se aseaza in doua straturi . Pliculetul cu jeleu rosu se prepara dupa instructiuni, se toarna cand s-a racorit un pic peste capsune si se tine la frigider cateva ore. Pentru a servi se trece un cutit in jurul marginilor pentru a desface inelul tavii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strawberry Cheese Pie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei